(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
***rychlá francouzká smetanová omáčka***
Potřebné ingredience
maso dle chuti(kuřecí, vepřové... ) + příloha dle chuti(super rýže, těstoviny i brambory) sůl smetana, hořčice
Postup přípravy
opět vlastní recept;)
omajda trvá tak 5minut;) a je výýýborná(dlikatesa)
na pánvi opečeme stejčky (do měkka)..zalijeme smetanou, kterou předem v kelímku rozmícháme s lžící kremžské hořčice)...a necháme tak 5 minut za stálého míchání prohřát/povařit
pro ty co mají rádi hustější omáčky doporučuji přidat trošičku vody se špetkou škrobu(solamylu)
;)
omajda trvá tak 5minut;) a je výýýborná(dlikatesa)
na pánvi opečeme stejčky (do měkka)..zalijeme smetanou, kterou předem v kelímku rozmícháme s lžící kremžské hořčice)...a necháme tak 5 minut za stálého míchání prohřát/povařit
pro ty co mají rádi hustější omáčky doporučuji přidat trošičku vody se špetkou škrobu(solamylu)
;)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jjanula
(upraveno)
19. 7. 2011, 17:50
moc děkuji za recept,i když jsem tam místo kremžské dala plnotučnou jelikož jsme ji doma neměli byla omáčka skvělá a chutná
vanilka
(upraveno)
13. 1. 2010, 20:08
jen bych ráda věděla co to jsou stejčky
taba
(upraveno)
13. 1. 2010, 20:11
@vanilka
masejčka???
Aivet
(upraveno)
14. 1. 2010, 22:14
@taba
tak tak..jako stake..."stejk" ...čili plát masa
karca90
(upraveno)
14. 1. 2010, 22:18
@Aivet
stake není steak
Aivet
(upraveno)
15. 1. 2010, 11:56
@karca90
jéé já se přepsala...